Gena

Så, nu har jag läst mer om att leta efter ringar under vattnet och har kommit fram till att jag inte behöver lägga ner tid, energi eller pengar på att ta ett dykcertifikat för den sakens skull. Inte heller en metalldetektor eller ett tillstånd från Länsstyrelsen. Det räcker att jag köper en våtdräkt, ett par skor som funkar i vattnet (ej fenor) en liten ihålig skopa, ett snorkelset och en tygpåse. That’s it!

Jag får gå ut där vattnet är 1,2 meter djupt och när det är ebb just där man tror att många guppar/simmar runt och gräva lite på måfå. Vad skönt det känns, i synnerhet att slippa se suspekt ut. Tänker att jag kan ha en ihoppfällbar skopa så jag kan vika ut den under ytan. Jag tänker ju göra något oskyldigt men man vet aldrig hur någon skulle kunna uppfatta att man går i vattnet med en skopa i handen haha.

Jag vet inte ens om jag kommer ha tid för sådant här, men bara att klura på det har varit kul. Kanske kan någon av er få inspiration av detta?

Ciao!