Widgit

Idag sa jag upp mitt abonnemang hos Widgit Online. Har haft ett konto där sedan sommaren 2016 och använt det flitigt. Det känns ganska historiskt, ungefär som en skilsmässa från grundskolans värld.

Försöker se mig om till ett annat arbetsområde, och tänker att det är onödigt att betala nu när jag inte jobbar i skolan. Vi får se vad som händer. Ställer i alla fall upp för ett par föräldrar som behöver få sina barns rättigheter tillgodosedda i skolan, pro bono. Mötte pappan förra veckan för första gången. Skulle bara köpa ett par örhängen, vi fick en god kontakt och helt plötsligt frågade han mig om min profession. The rest is history. Mitt hjärta är fortfarande kvar hos personer med funktionshinder, men jag känner att det är dags att möta dessa i ett nytt sammanhang.

Det som lever får se.