Guld, diamant och rubin

Det finns en youtubekanal som heter Maximov Ro. Jag får väl ana att den mystiske snubben där heter något åt det hållet. Han säger inte ett knyst och beter sig som en seriemördare. Han är klädd helt i svart, bär en huvtröja och ett par svarta solbrillor. Kommentarsfältet är tomt och inaktiverat. Man får ingen beskrivning av kanalen. Man får heller inte veta var han befinner sig när han plockar guldklimpar, diamanter och rubiner som om det vore en barnlek.

Jag försökte vara smart, dock. I ett avsnitt dricker snubben ur en flaska äppeljuice. Märket är LAGI. Kanske skulle jag åtminstone kunna luska ut vilket land han befann sig i. Jag googlar det men hittar INGENTING. Hur mysko är inte det?

I alla fall så gräver och plockar han vid bäckar. Jag har blivit så hypad av den här skattjaktsgrejen. Jag bara måste släpa med mig Gubben till Järvafältets egen livsådra: Igelbäcken.