Söndag

on

Det är redan söndag och redan arbetsdag i morgon. Jobbar tillfälligt 5-dagarsveckor p.g.a. hög arbetsbelastning. Visst gör det skillnad i lönekuvertet men hu vilket tråkigt upplägg det är att vara låst till en arbetsplats ett x antal timmar. Passar mig inte alls.

Men jag har kul när jag är där, missförstå mig rätt. Har nog aldrig varit så nöjd tidigare i mitt arbetsliv. Ser det redan nu som perioden som kommer vara mina ”golden days”. Som vanligt tar jag ut nostalgin i förskott.

Jag ska vara någonstans kl. 16:00. Borde ta bussen till Viksjö C och köpa nr 10 av KRYSSET, svårighetsgrad 3 av 4 innan dess. Men det kommer inte bli av. Blir för stressigt.

Det är söndag trots allt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s