Förändring

on

För ett år sedan var jag beredd på att göra något helt nytt. Känner likadant nu. Det gick lite sisådär med det där nya som jag gav mig in på för snart ett år sedan. Det behövs mer förändring, och rätt förändring. För jag känner mig inte glad längre.

Man kan nog säga att mina prioriteringar har ändrats, och det är jag glad för. Men det gör att jag inte längre låter mig anpassas till min omgivning på det sätt jag har gjort tidigare. Och då reagerar folk. Men jag tänker stå på mig så länge jag är övertygad om att det jag gör är rätt.

Så jag får se vad som hända skall. Ett beslut kommer nog att fattas inom några veckor i alla fall. För jag vill hitta tillbaka till glädjen igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s