40 m/h

Hua vad det blåser idag! Jag sitter hafsigt på en orange soffa i lobbyn, i sviterna av onsdagskvällens kräkningar och gårdagens dygnslånga sängbundenhet. Affärerna är stängda då det är långfredag och jag befinner mig i ett mindre sekulariserat land för tillfället. Därför messade min kära mor mig ett recept på vätskeersättning (”kanske kan de i köket koka ihop det åt dig”). På köpet fick jag några videoklipp på hennes nyförvärvade Bells pares (på min begäran, ska tilläggas) .

I morgon är semestern slut för den här gången.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s