Det är dags för lite skoj

on

Boy, vad det är kämpigt nu. Kämpigt med mig själv och hur jag krånglar till allt i skallen. Är överstimulerad eftersom det är så mycket nytt för mig, men samtidigt understimulerad eftersom jag får så lite tid med eleverna. Och allt annat i livet som jag älskar så mycket har fått stå i bakgrunden eftersom jag varit krasslig den senaste veckan. Så lite tid utan det jag älskar påverkar mig så djupt. I’m a cranky lady.

Det är dags för lite skoj.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s