HT-18 och fokus

Den här hösten har varit transformerande både på ett privat och professionellt plan. Kanske mest på ett professionellt. Men nu ser jag att det finns ett starkt behov av ytterligare förändringar i mitt förhållningssätt till saker. Det handlar om fokus.

Vad fokuserar jag på? På senaste tiden har mitt fokus mer och mer börjat ligga på enskilda personer snarare än på mina egna göromål. Jag inser att det här inte är bra på något sätt. Fokus har legat på hur ”fantastiska” dessa andra människor är och jag lägger ner mycket energi på att beundra dem. Nu ska jag vända på denna trend och skapa mer balans, så att jag t.ex. pysslar om mig själv mer och fokar på mina arbetsuppgifter.

Yes! Härligt när man vet vart man vill!

 

 

 

 

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s