Läsning

on

Var på spa:t idag istället, för jobbet skulle ta för mycket tid. Kunde vara där i max 1,5 timme. Sådan är jag när det gäller avslappning. I aromarummet kunde jag inte bara ligga där och blunda utan jag bläddrade i en tjock bok av Lars Lerin. Vilken konstnär han är! Har blivit min nya favorit.

En gång när vi skulle till stranden sa min pappa: ”Ta inte med dig några böcker.” Han ville väl att jag skulle slappna av. Men jag börjar förstå att det är så jag slappnar av; det är så stimulerande att inspireras av kreatörer!

Någon spelade nyss Edit Piafs Badam Badam på dragspel här på pendeltåget. Underbart!

En kommentar Lägg till

  1. Frida G Svensson skriver:

    jag är precis som du! jag kan inte heller sitta och göra ingenting. måste bläddra i en tidning, läsa en bok eller lyssna på en podd.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s