Upbeat

on

Det är mycket positivt som händer på jobbfronten. Jag ser hur organisationen som jag jobbar för intresserar sig för barns pragmatiska färdigheter, vilket jag tror är skolans framtida roll. Däri bakar man lätt in läsning och skrivning.

Mitt i allt som känns positivt blir jag väldigt upbeat, vilket är mycket tröttande. Kommer hem utpumpad. Imorgon ska jag därför gå på spa, sen vara på jobbet i ett par-tre timmar och  hälsa på en vän efteråt. Fredagskvällen vill jag avsluta med popcorn. Och kanske med en film.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s