Dutt

on

Innan jag börjar arbeta i morgon igen behöver jag få en del undanröjt här. Två artiklar. Ett ont knä. En matlåda. Har aldrig förhalat ett skrivuppdrag på det här sättet förut. Kanske för att jag oväntat fick ett deltidsjobb på 80 % nu på sommaren. Och kanske för att just detta uppdrag är rätt faktamässigt. Det onda knäet är en gammal historia som jag hoppas att min osteopatsvåger kan dutta bort.

Han gör just det – duttar bort åkommor. Dutt, dutt…

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s