Bölja

Befinner mig på Barkarby Outlet bara p.g.a. den här värmen. Fläktarna i affärerna är slut. Personalen vågar inte säga när det kommer nya leveranser. Och hemma finns ingen fläkt.

Tur att jag har bilen idag, för då slipper jag de fullsatta bastubussarna. Värst är det när man sitter längs gången i bussen och det finns folk som står i gången och håller i sig med armhålan i höjd med mitt ansikte.  Eller folk som inte håller i sig över huvud taget (de textar på mobilen istället) och som med all sannolikhet skulle landa på mig om bussen oväntat bromsade in. Allt man får för sådana olyckor är ett förvånat Åh! Förlåt! Har folk inte koll på basala fysikkunskaper??? Nej, bussåkande i Stockholm är tidvis obehagligt, måste jag säga.

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s