Effektivitet

Det är något som har kläckts. Inget kommer vara som förut.

Det går bara inte att hålla sig till LCHF längre. Rätt vad det är slinker en macka eller glass ner. Tycker jag synd om mig själv, månntro? Jag har inte haft någon semester än. Och så har jag fattat beslut som jag (och alla insatta) vet kommer innebära en brant uppförsbacke i minst ett år framåt.  Det i sig visar att det är hög tid att gå tillbaka till LCHF-dieten. All den kraft som den ger mig behövs just nu.

Utan att säga för mycket kommer stora delar av min tid ägnas åt att gå på något som skulle kunna liknas vid ett minfält. Det känns som att varje ord jag yttrar kan användas emot mig. Aldrig har det känts så tydligt som nu. Och tyvärr, bör tilläggas, har detta med hänsyn till protokoll och etikett aldrig varit min starka sida. Snarare tvärtom. Allt onödigt – sådant som bara är för syns skull – gör jag kortlivat så jag kan stampa vidare. Det finns inte tid för trams och jag spelar för dåligt för att orka göra mig till.  Effektivitet är min största morot. Vet dock väl att effektivitet och kärlek inte alls behöver vara synonyma med varandra…

Så vad ska jag göra? Jag får fixa det på något sätt. Skapa mig en fristad. Läsa. Lyssna på Språket i mobilen, och på det sättet ”umgås” med folk som gillar att nörda ner sig i… ja, sådant som är lite intressantare.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s