Allt, tack!

Lever upp! Det är vår i luften fast det är snö på backen. Allt sitter i ljuset! Ljuset som jag älskar. Jag tänker på böcker och hav. Långa dagar med läsning, radiolyssning, akvarellkonst och tangentbord.

Steg just på pendeltåget mot Kungsängen och tyckte mig känna doften av kräftor, och så ville jag käka kräftor!

Sen läste jag en nättidning och fick syn på en bild på legobitar, och så ville jag leka med lego!

Och så passerar denna trudelutt från filmen A Star is Born (1976) genom min levnadsglada hjärna: ”I want to learn what life is for. I don’t want much, I just want more. Ask what I want and I will sing: ‘I want everything. Everything. ‘”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s