Vinter nolltvå

Så tillbaks till vardagen. Idag var det ett fantastiskt vinterlandskap ute. Bara man är rätt klädd är en riktig vinter en fröjd. Mörkret, kylan, frosten, ljuset och semlor… Är nästan lite ledsen för att vi har kommit halvvägs genom vintern. Den tröstar mig, påminner mig om värmen i mitt hem, i en kopp te, under ett ulltäcke…

För mig har vintern alltid varit en metafor för överlevnad. Att jag finner en sådan tröst i den ständiga kampen för överlevnad, som tvingar en till förnöjsamhet, uppfinningsrikedom och uthållighet, det talar sitt eget språk.

Kom, vinter, och lämna mig aldrig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s