Café

Jag tog en standardkaffe i Uppsala idag. Vid bordet framför mig satt tre tjejer som nog var lite äldre än jag. En av dem satt framför en laptop, och på bordet låg det en hög med barnböcker. Den blonda tjejen framför laptopen pratade mest, och det såg ut som att hon pratade om ett koncept av något slag.

Jag drog slutsatsen att de var i startgroparna att skriva en barnbok. Önskar jag suttit med dem!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s