Depp, vin och svamp

Det här är kanske andra eller tredje gången som jag går till jobbet fastän jag mått dåligt. Sedan har smärtan/illamåendet lagt sig och så har man överlevt en till arbetsdag. Börjar bli en riktig vuxenpoängsbank av det här! Det som gjorde susen igår kväll, efter en smådeppig arbetsdag av diverse orsaker, var inmundigandet av ett australiensiskt rött vin och 85%-ig mörk choklad. Jag sussade så sött efter det, t.o.m. skrattade i sömnen enligt en källa som inte vill namnges, a.k.a. Gubben.

Nu i kväll blev det inget vin, men väl chorizo och portabellosvamp. Svampen luktade egendomligt. Och så åt jag choklad. Alltid. Det blir alltid choklad.

Nu ligger jag ner under merinoullstäcket, och ett till täcke ovanpå det, och läser om bastubadandets hälsofördelar.

I morgon är en annan dag. Sov gott!