Förenkling

Igår morse stod jag och diskade när jag såg hur hårstrå efter hårstrå fastnade i bubblet. Ett efter ett tog jag bort dem men fick till slut nog. Jag släppte allt och sprang ner till frisören. Nu har en rejäl bit kapats bort och kvar är en liten tofs som tar bort Don Juan-varningstofsen som jag avskyr.

Skönt! Nu har jag inte längre någon spärr gentemot duschen i det här kalla klimatet. Långt hår tar lång tid att ta hand om, och det tålamodet har jag inte under vintern. Då tar kylan och huttrandet 60% av min energi. Jag tog fram merinoullstäcket som jag fick av mamma för många år sedan. Det var så behagligt att sova under det att jag fick en massa konstiga drömmar. I en av dem vann jag första pris i en skrivartävling och fick en bok publicerad. I en annan skulle jag bygga ett krigsflygplan som skulle klara av ett världskrig. För att få en del av utrustningen var jag tvungen att döda några späckhuggsliknande valar. Urtokigt. Fortsätter det så här på nätterna vet jag inte hur jag ska orka screena elever och lära ut bindeord på ett finurligt, meningsfullt sätt.

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s