ATP

Intog just vedrökt bacon från Norrland. Smakar som att man är i skogen. Inte lika gott som det ekologiska baconet som jag brukar äta, men jag tänker fett som fett just nu. Det är fettet jag är ute efter. Är det dessutom gott är det bara en bonus. Verkar, efter en del efterforskning, som att ketogen kost är precis det som mina mitokondrier behöver… Styrketräning ska läggas till, så får jag sedan utvärdera resultatet.

Är helt klart på bättringsvägen, så i morgon bär det av till jobbet. Har köpt karameller till kollegerna för att fira min återkomst. Jag har ju varit borta i två dagar!😯🍬🍬🍬

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s