Leif GW

Drömde att jag satt på ett tåg. Plötsligt steg Leif GW Persson på och satte sig bredvid mig. Det dröjde inte länge förrän vi höll varandra i handen, så där med pekfingrarna böjda som krokar. Efter en stund satt vi mittemot varandra och han masserade båda mina händer medan vi pratade. Det kändes fel och rätt på samma gång. Fel mot Gubben, men rätt för att det jag och Leif hade var mer en far-och-dotterrelation. Det var i alla fall det jag försökte intala mig i drömmen. Jag var smickrad över att Leif la märke till mig. Men sedan oroade jag mig för vad hans fru skulle tänka om hon såg oss så där. Jag oroade mig också över vad jag skulle säga till Gubben när jag kom hem.

Jag har alltid dragits till äldre män, men det här slår nog rekordet. Vad är det jag gillar? Den mörka rösten? Erfarenheten? Mjukheten som kommer med åldern? Eller bara just det: Den farfar/morfar som jag aldrig hade? Ja, det är nog det. Och han fick bli Leif GW i natt…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s