En liten dröm

Jag har en liten dröm om att flytta till norra delen av New York. I våras var jag där och det var så avslappnande. Jag tänker mycket bättre när jag använder det engelska språket. Tankarna får ett flow, det är svårt att riktigt förklara. På jobbet är dock många britter och deras dialekt tycker jag är svårare att bearbeta än den amerikanska.

Nu har jag fått inspiration till hur jag ska gå tillväga för att uppnå drömmen. Att få lov att flytta till USA är inte lätt, men nu har jag i alla fall fått en pusselbit till… Kanske berättar om den längre fram.

Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s