Om barn

on

Idag är en sådan där dag då jag gråter över min barnlöshet. De dagarna kommer ibland, liksom dagarna då jag pustar ut och känner att jag är riktigt smart som inte har skaffat barn. Jag börjar uppleva det som många i min ålder gör, den där pressen och nyfikenheten hos andra. Jag ser inte någon anledning till att folk frågar när jag ska ha barn. Jag vet mycket väl själv att det är ”nu eller aldrig” som det gäller. Kanske undrar en del utav avundsjuka; de kan inte tänka sig att någon har styrkan att offra något sådant. För ett offer är det. Och fördelar med att inte har barn finns det verkligen.

Nu torkar tårarna snart. Ska dricka kaffe med min kära svägerska.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s