Uppmuntran

Fick beröm av en förälder igår, och en styrkekram av en kollega idag. Dessutom samlade sig några nyfikna sjuor runt mig idag, som små ankor runt en välvillig matare. De var bara nyfikna, jag hade inget att mata dem med. Allt sådant muntrar upp, och jag är så tacksam för det.

Ikväll vill jag äta något gott. Min kompis Jazz kom med ett enkelt ”recept” som dessutom är vegetariskt. Man tar nachos och riven ost, lägger upp allt på en tallrik och micrar i 1,5 minut. Sedan häller man på tacosås, guacamole, creme fraiche och bladgrönsaker. Voila! Supergott!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s