Tisdagskväll

Denna dag var konstig. Jag jobbade bara halva dagen men var i farten hela; tiden på jobbet var fördelad över 8-16. Sen åkte jag till NK och köpte choklad och te. Det dröjde innan tåget mot Bålsta kom, så när alla gick på blev det alldeles fullt i tåget. Stackarna som steg på i Karlberg fick inga sittplatser.

Det har blivit väldigt trångt i Stockholms kollektivtrafik. Jag försöker alltid hålla ett stort avstånd till perrongkanten, för det är så trångt och folk är så stressade att någon förbipasserande bara kan råka knuffa till en utan att märka det.

Mintchokladen från NK är god men smakar precis som After Eight. Bara så ni vet… Why pay more, liksom?

Om jag vore piggare hade jag fixat mina naglar ikväll. Nu sitter jag istället här i pyjamasen kl 18.30 redan och ska läsa. I morgon är det min favoritdag sett ur jobbsynpunkt, för det är min mest bokade dag.

Ciao!