Hemma igen

on

Den här resan har varit den bästa jag någonsin gjort. Jag har sett så mycket och fått så många vänner och insikter. Perspektiv på livet – det är värt mer än livet!

Det är full rulle på jobbet och känslan av otillräcklighet lurar i bakgrunden, redo att sluka en levande. Jag försöker dock stålsätta mig och vägra sluta le åt det jag faktiskt åstadkommer. Man kan inte ge 110%; man kan bara ge 100. Ska jobba lite nu… Ses!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s