Filterliv

Det är en underbar känsla att vara i USA igen. Bara ljuset är annorlunda; det är som att leva i ett Instagramfilter! Vi är alla lite jetlaggade men har ändå lyckats hålla oss vakna på landsvägarna. Vår Chevrolet ska vara en minibuss för sju personer, fast baksätet är ett skämt. Man sitter helt hopvikt där bak och får en känsla av att man sitter på ett ensitsigt straffläger. Stackars Natascha satt där mest idag. Vi var väldigt nära att köra på en skunk, och spillde kaffe i bilen. Så hittills har vi lyckats smutsa ner hyrbilen både in- och utvändigt – med Dunkinlatte och eau de skunk haha. Farmen här är fantastiskt fridfull.

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s