Patisserie Paul

Sitter på tåget tvärsemot en blondin som avhandlar en lista av kollegor och omsorgsfullt snackar skit om var och en. Brunetten mittemot lyssnar och flikar in kommentarer. Tråkigt sätt att börja en morgon. Bättre spara sån’t till eftermiddagskaffet haha…

Fastän jag kommer med det sena tåget idag hoppas jag att jag hinner köpa min favoritfralla på Centralen: Gateaus valnötsfralla med smör och ost. Det verkar gå väldigt bra för Gateau, som blev uppköpta av finska Fazer för några år sedan. Men jag tror inte det skulle stå sig om det franska bageriet Paul kom till Stockholm. Jag brukade gå till ett av deras franchisecaféer i centrala Beirut. Det var som att vara i Paris.

Om det är någon där ute som är sugen på att ta hit ett vinnande koncept så ta gärna detta som ett tips! Köerna till Gateau är långa så efterfrågan finns!