Snacksmorötter

Dag två av sjukfrånvaro och jag knaprar på Coop Änglamarks ekologiska snacksmorötter eftersom tiggandet om kramar från Gubben inte ger resultat. Han är för rädd för att bli smittad till USA-resan. Nu tänker ni kanske att jag sa att det som skulle bota denna förkylning var just jobb, men sedan förstod jag att mina kollegor inte skulle uppskatta att jag kom så här till jobbet. Man gör inte det i Sverige. Se bara på ”Min doktor”-reklamen. De bacillofobiska svenskarna kastar frukt på och försöker sjasa iväg den där hostande, huvudlöse engelsmannen FRÅN VÄNTRUMMET på vårdcentralen, så han blir så illa tvungen att besöka doktorn via en app istället. Bara det förbättrar hans hälsa!

Ja, så illa står det till på den här sidan kattegatt.

Fick förresten hem min klocka igår. En sådan kommer man i tid med. Ta en titt, vetja!