My nose

Jag har haft ett komplicerat förhållande till min näsa, måste jag erkänna. En julidag 2006 ringde mina föräldrar ner till mig i Libanon och undrade vad jag höll på med för stunden. ”Jag kollar på min näsa,” svarade jag ärligt. ”Du behöver packa din väska,” svarade de. Det som senare blev känt som Julikriget hade precis brutit ut och mina föräldrar hade ordnat att jag skulle bli eskorterad av vänner till Amman via Syrien. Landnings- och take offbanan på Beiruts flygplats hade bombats sönder av israeliska stridsflygplan. Det hade jag tydligen missat. Återstod bara sjövägen till Cypern eller bilvägen genom Syrien.

Nu har jag försonats med min näsa och gjort ett skämt av allt. Se videon och skratta med mig. #loveyournose

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s