Börjar tänka på kläder igen…

I och med att jag har kommit tillbaka till mitt favoritarbetsplats börjar den riktiga Schteff komma till liv igen. Djupa hjärnstrukturer får in nytt blod och jag inleder med att måla naglarna röda. Mustaschen vaxades bort i tisdags. Nu är ska benen rakas. Det svarta ska bort men jag väntar på New York för färgerna.

Det här är den riktiga 33-åriga Schteff, som älskar livet. Som sörjer ett litet barns bortgång och lyssnar på Laleh varje morgon sedan sorgen bet sig fast. Som älskar det ytliga fast hon håller sig på djupet. Den här bloggen har en riktning: mitt liv och hur jag navigerar i detta kaos som kallas livet.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s